Even voorstellen...

Mijn naam is Patrick Stevens actief in de aandrijftechniek sinds 2001 en vanaf 2007 als zelfstandig ondernemer. Door zelfontwikkeling, hard werken en de juiste mindset ben ik volwassen geworden in de branche aandrijftechniek.  Sinds 2001 werk ik samen met de familie Yilmaz die al ruim 60 jaar eigenaar zijn van de bedrijven: Yilmaz Redüktör, ELK Motor & MES Döküm. Samen met mijn compagnon en mede oprichter Oguz Gulsoy ben ik het bedrijf ELK Motor Benelux begonnen om zo een betere focus en  service te kunnen bieden aan het product ELK MOTOR.

 

SG Technics is distributeur van Yilmaz Redüktör voor de Benelux & ondersteunend distributeur voor Duitsland.

Ga naar producten

Voor 7Nm t/m 480.000Nm heeft Yilmaz Reduktor een oplossing. Reductoren, planetaire en industriële tandwielkasten worden volledig in eigenbeheer geproduceerd. Top kwaliteit en flexibiliteit zijn de kenmerken van deze fabrikant

Windmolen fabrikanten gebruiken Yilmaz planetaire tandwielkasten, Jaren van ontwikkeling en test fases zijn hieraan vooraf gegaan. Sinds 2019 levert Yilmaz complete systemen aan gerenommeerde bedrijven die wereldwijd windmolen parken bouwen.

Opties en aanpassingen maken Yilmaz Redüktör een firma waar men op kan bouwen. Kwaliteit komt altijd op de eerste plaats, doordat de volledige productie in eigenbeheer wordt gedaan is de kwaliteit 100% onder controle.

SPECIALE PROJECTEN

YILMAZ Redüktör heeft speciale tandwielkasten ontwikkeld voor treinen en trams. Drywell uitvoeringen, Extruder applicaties alles is volledig in eigenhuis ontwikkeld en getest. Yilmaz is in staat om oplossing te ontwerpen en geheel in eigen beheer te realiseren. Waar de concurrentie stopt gaat Yilmaz verder.

SG Technics is distributeur van ELK Motor voor de Benelux & ondersteunend distributeur voor Duitsland.

Ga naar producten

Topkwaliteit in klasse IE3 & IE4

ELK MOTOR heeft onlangs een compleet nieuwe fabriek in gebruik genomen met de capaciteit voor de productie van 1.000.000 motoren op jaarbasis. Bouwvorm IEC63 t/m IEC315, vermogens van 0.12kW tot en met 160kW, ELK produceert volledig in eigen beheer IE2, IE3 en IE4 motoren.

SG Technics kan remmotoren uit voorraad leveren t/m bouwvorm 160

SG Technics is voor MES Döküm het aanspreekpunt voor de Benelux. Communicatie en technische ondersteuning is onderdeel van ons takenpakket voor Mes Döküm.

Ga naar producten

MES Dokum is met haar jaarlijkse productie capaciteit van 80.000 ton en haar ultra moderne fabriek een perfecte partner voor elk bedrijf die op zoek is naar capaciteit op het gebied van hoogwaardige kwaliteit gietwerk. SG Technics zal uw begeleiden bij de aanvragen, order verwerking, engineering en de financiële afspraken tussen u en de fabriek.

Gietprocessen die bij MES Döküm mogelijk zijn: Nodulair gietijzer, Grijs gietijzer, Brons gieten. Ovengietlepel capaciteiten: 6000kg / 2000kg / 1500kg / 500kg. MES heeft een dagelijkse productiecapaciteit van 40 ton met amine gas kern, 8 units met het cold core box proces & 3 units met het proces Shell-kern gieten. MES Döküm is ISO9001-2015 gecertificeerd.

MES Döküm heeft 2 volledig automatische modelmakerij lijnen, een handmatige modelvorm lijn op basis van hars. De oplossingsgerichte mentaliteit, moderne productie machines en een team van zeer ervaren medewerkers kan MES Döküm voor uw bedrijf een goede partner zijn voor de toekomst.

Giet producten van MES

MES Döküm levert aan automotive, defensie haar producten. De hoge kwaliteit en flexibiliteit maken van MES Döküm één van de betere gieterijen in Europa.

MES Döküm is met haar capaciteit van 80.000 ton op jaarbasis de grootste gieterij in Turkije en produceert met de nieuwste technieken.