Wij gaan verhuizen

Vanaf 01-06-2021 gaan we verhuizen van Instraat 5B-7 naar Instraat 11. In de bijna 2 jaar hebben we op de huidige locatie mooie ontwikkelingen mogen doormaken. De groei in met name de Yilmaz Reductoren & ELK elektromotoren hebben er voor gezorgd dat we het dealerschap voor de Benelux hebben gekregen. Tevens gaat SG Technics ook ondersteuning bieden voor de Duitse OEM markt.

Een online B2B platvorm, uitbreiding in capaciteit & de nieuwe samenwerking met MES Döküm gieterij zal de komende jaren gaan zorgen voor meer groei & mogelijkheden binnen de branche aandrijftechniek.

Meer weten?

Vanaf 01-06-2021 gaat SG Technics actief gietproducten verkopen. SG Technics zal een verlengstuk worden van de gieterij MES, introductie, project begeleiding, calculaties en de benodigde logistieke werkzaamheden zal SG Technics op zich nemen. Ook zal SG Technics een rol spelen in de financiële afwikkeling van projecten.

AVIBRO Trilmotoren is nieuw in ons verkoopprogramma. Deze fabrikant past goed bij het producten programma van SG Technics. Meer dan 25 jaar heeft deze firma ervaring in de triltechniek.

GESTO Trommelmotoren heeft een verhuizing afgerond van Ankara naar Istanbul en hebben de productie ondergebracht in een volledig nieuwe fabriek met de nieuwste productie technieken. SG Technics zal deze producten op projectbasis gaan verkopen voor de Benelux markt.

Nieuwe fabriek ELK Motor

ELK MOTOR heeft onlangs een compleet nieuwe fabriek in gebruik genomen met de capaciteit voor de productie van 1.000.000 motoren op jaarbasis.

Naast de nieuwe ELK fabriek is Yilmaz Reduktor haar nieuwe productie locatie aan het realiseren welke medio 2022 gereed zal zijn.

 

Ik wil contact

Wist u dat SG Technics een groot netwerk heeft binnen de aandrijftechniek. In dit zorgvuldig opgebouwd netwerk zitten alleen fabrikanten of distributeurs van aandrijf componenten. Speciale transportkettingen, tandwielen of kettingwielen geheel bewerkt volgens tekening is voor SG Technics geen probleem.

Vertegenwoordiging Dereli

SG Technics is “official business partner” van DERELI in Nederland, deze fabrikant van rem systemen heeft een uitgebreid programma van remmen voor elektromotoren een groot plus punt is dat wij onze standaard remmotoren gemakkelijk kunnen ombouwen tot remmotor.

Naar producten