ELK MOTOR BENELUX BV

In 2021 is ELK Motor Benelux BV opgericht om in Europa het merk ELK Motor uit Turkije verder uit te bouwen. Onze Benelux verkoop wordt ondersteund door een ruime voorraad elektromotoren en accessoires.

Contact ons!

Een zeer sterk punt van ELK Motor Benelux BV is dat wij ook remmotoren binnen één dag kunnen leveren via ons modulair opbouwsysteem.

stel uw vraag

ELK MOTOR heeft onlangs een compleet nieuwe fabriek in gebruik genomen met de capaciteit voor de productie van 1.000.000 motoren op jaarbasis. Bouwvorm IEC63 t/m IEC315, vermogens van 0.12kW tot en met 200kW, ELK produceert volledig in eigen beheer IE2, IE3 en IE4 motoren. ELK Motor Benelux BV kan remmotoren uit voorraad leveren t/m bouwvorm 250

ELK Motor Benelux BV is “official business partner” van DERELI in Nederland, deze fabrikant van rem systemen heeft een uitgebreid programma van remmen voor elektromotoren. Een groot plus punt is dat wij onze standaard motoren gemakkelijk kunnen ombouwen tot remmotor. Vaak binnen 1 dag indien noodzakelijk.

Yilmaz Automation is een onderdeel van de YILMAZ Group waar ook ELK Motor toebehoort. Door dit leveringsprogramma van frequentieregelaars en software oplossingen is men in staat om een complete “turn key” oplossing te bieden voor de klant.

ELK MOTOR FABRIEK IN VOGELVLUCHT

Op de foto’s ziet u een kleine impressie van onze nieuwe fabriek in Turkije. Deze fabriek is ingericht met de nieuwste machines en technieken. Onze motoren worden 100% in eigenhuis van A tot Z geproduceerd waardoor de kwaliteit altijd is gewaarborgd.

 

Vragen?