Aandrijvingen & Componenten

SG Technics is gespecialiseerd in het leveren van aandrijvingen en componenten. Onze doelstelling is om een zo compleet mogelijke oplossing te bieden voor elk aandrijftechnisch vraagstuk. Voor meer informatie over onze producten en werkwijze raden wij u aan om met ons een afspraak te maken voor een persoonlijke kennismaking met SG Technics.

Afspraak maken

SG Technics zorgt al ruim 20 jaar voor kwalitatieve oplossingen voor al uw aandrijftechnische vraagstukken. Passie, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn veel gehoorde complimenten over onze werkwijze.

Over ons

De kracht van SG Technics is dat wij alleen samenwerken met fabrikanten en distributeurs die beschikken over ruime voorraden van kwaliteitsproducten. SG Technics levert hoofdzakelijk A-kwaliteit componenten.

SG Technics is voor de Benelux officieel distributeur van de fabrikanten Yilmaz Reduktor & ELK Motor. Deze unieke 20 jarige samenwerking is gebaseerd op vertrouwen en wederzijds respect. Familie Yilmaz produceert al haar producten volledig in eigen beheer. Hierdoor is de hoge kwaliteit en levensduur gewaarborgd.

Lagers & Lagerblokken is een specialisatie waarin wij uitblinken merken zoals SKF, FAG en INA zijn bij SG Technics snel en goed leverbaar tegen verrassende prijzen. Bekijk ons aanbod in de webshop. Wij bieden ook een programma aan in lineair & aandrijfcomponenten, zo kunt u voor al uw projecten in een "one-stop-shop" alles regelen.

Combineren maakt ons uniek

SG Technics wil uw aandrijftechnische vraagstukken combineren met onze ruime applicatiekennis en kwaliteitsproducten. Door het combineren van diverse productgroepen kunt u gemakkelijk geld en tijd besparen op vrachtkosten en uitzoek werkzaamheden.

De klant betrekt ons al vaak bij de ontwikkeling en engineering van hun projecten. Hierbij adviseren wij onze klant de gangbare en goed verkrijgbare producten zodat het inkooptraject gemakkelijk verloopt en niet voor verassingen komt te staan.

Wilt u meer weten of ons direct betrekken bij een lopend project?  Klik dan op de onderstaande button.

Ja adviseer ons direct